21% Kortingsdagen bij Zunnebeld

21% Kortingsdagen bij Zunnebeld

Ze zijn helemaal GEK geworden bij Zunnebeld!! Vanaf donderdag 26 februari t/m zondag 1 maart 2015 geven ze namelijk een korting van maar liefst 21% op hun gehele assortiment!! Dit betekent dus dat je een lang weekend al onze aquarium- dieren- en hengelspullen belastingvrij kunt aanschaffen. 

Ze zijn helemaal gek geworden bij Zunnebeld

Deze korting geldt niet alleen in de winkel, maar ook voor alle online bestellingen. De winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 is zondag 1 maart gesloten, maar dan kun je terecht op www.zunnebeld.nl. En is een product uitverkocht of even niet op voorraad, dan kan hij tegen dezelfde korting alsnog worden besteld. Daar doen ze bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over. 

Delkim
Zo betaal je voor een Delkim Plus TXI slechts €110,59

Jrc Bivvy
Of voor een JRC Stealth Bloxx Bivvy voor €248,77

Nash Scope
En wat dacht je van een Nash Scope voor nog geen € 150,-

Fox Stretcher
Kortom, alle producten met 21% korting!!

Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, is het nodig alvast vooruit te betalen. Op deze manier kun je ook dan profiteren van de 21% korting. Bij Zunnebeld streven ze er naar alle artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan de levertijd oplopen tot ca. 10 dagen. 

Wil jij meer weten over deze actie? Breng dan een bezoekje aan de winkel of surf naar de website: www.zunnebeld.nl/hengelsport

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.