7 maart open dag Evolution Products & Lancering Smoked Fish range!

7 maart open dag Evolution Products & Lancering Smoked Fish range!

Elke visser zal het herkennen: Carp Zwolle is achter de rug, de dagen worden langer en de natuur komt langzamerhand weer tot leven. Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Om het nieuwe seizoen goed van start te laten gaan zullen wij van Evolution Products op 7 maart een open dag organiseren. Tijdens deze open dag zullen wij onze nieuwe boilie lanceren!

Na een langdurige periode waarin onze teamleden de nieuwe boilie uitvoerig hebben getest, zijn we tot een resultaat gekomen waar wij erg trots op zijn. In verschillende jaargetijden en op diverse type wateren deed de boilie ons telkens weer versteld doen staan. De nieuwe boilie die de naam "Smoked Fish" zal gaan dragen zal zowel de vis als de visser erg blij maken.

Een Nederlandse Topvis die de Smoked Fish niet kon weerstaanEen Nederlandse topvis gevangen door teamlid Frank op de Smoked Fish.

Het doel was om een boilie te ontwikkelen die zowel instant als na een aantal dagen voeren voor succes zou moeten zorgen. De boilie moet de vis dus voldoende voedingswaarde bieden om de vis te voorzien in haar dagelijkse behoefte. Ook moet de boilie voldoende voedselprikkels loslaten om de vis te doen azen.

Een prachtig beschubte spiegel die de Smoked Fish niet kon weerstaan!Teamlid Julian met een prachtig beschubte spiegel die de Smoked Fish niet kon weerstaan!

Door een gedegen basismix te completeren met verschillende soorten vismeel en zogenaamde ‘triggers’ hebben wij dit kunnen bewerkstelligen. Met een eiwitpercentage van maar liefst 31,67%, een koolhydraatpercentage van 22,69% en ook nog eens 12,89% vet is dit een boilie geworden die zeer accuraat is wat betreft de balans in macronutriënten. Deze boilie zal er dus voor zorgen dat de vis in elk jaargetijde de voedingsstoffen krijgt die zij benodigd.

Een prachtige rijenachtige spiegel die door de Smoked Fish bij teamlid Roy op de mat kwam.

De Smoked Fish zal tot en met de open dag op 7 maart op onze website tegen een speciale introductieprijs beschikbaar zijn als pre-order. Op de open dag zullen wij uiteraard alle vragen beantwoorden over deze echte vanger. Ook kan je de boilie natuurlijk voor het eerst ruiken, voelen en proeven.

Wat kun je 7 maart op de open dag verwachten?

  • Lancering Smoked Fish

  • Demo van Boiliefabriek

  • Verschillende spellen met mooie prijzen!

  • Volledige Evolution team zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden

  • Hapje & Drankje

  • Gezelligheid ;)

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen tussen 10.00 – 17.00 op het volgende adres:

Evolution Products
Industrieweg 10 D
7921 JP Zuidwolde 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.