Waar staat CC Moore op Carp Zwolle en hoe herken je de stand?

Reeds voor het twaalfde jaar op rij staat de grote stand van CC Moore op de ondertussen welbekende stek op Carp Zwolle. Naast het CC Moore Benelux team, zijn er ook enkele jongens van het Duitse team, en uiteraard ook de mannen van het CC Moore hoofdkwartier in de U.K. aanwezig, waaronder CCM director Ian Moore himself! Aangekomen in de grote hal 4 volg je gewoon de heerlijke geur naar onze kwaliteitsproducten :-). Wij kijken met z’n allen uit naar jullie bezoek aan onze stand! CC Moore – Hal4 – stand 412.

Wat hebben jullie mee op de beurs?

Net zoals steeds brengen wij een ruime selectie van het immense CC Moore aanbod mee. Vanzelfsprekend zijn onze enorm populaire Boilie Ranges Live System, Odyssey XXX en Pacific Tuna ruim op voorraad aanwezig in alle beschikbare formaten, net als hun matchende Pop Ups, Hard Hookbaits en Wafter series, Pellets, Bag Mixen, Pastes enzoverder… Verder zal er een heuse vrachtlading van onze befaamde Elite en NS1 Pop Up ranges op de stand aanwezig zijn. Wie nog nooit van het super assortiment CC Moore Liquid Foods heeft gehoord, dient beslist langs te komen, want ook daarvan kan je haast de volledige reeks komen bekijken, proeven en/of ruiken. Ook aan alle creatievelingen wordt er gedacht met onze Ultra Essences (flavours) , Poeder additieven Hard Hookbait en Pop Up Making Packs. Check ook de Corkball Rollers, het ultieme toestel om je eigen hookbaits te rollen, en een legioen aan kurkballetjes in alle formaten zal er niet ontbreken.

Ook de NS1 Dumbell Wafters zullen worden geïntroduceerd op Carp Zwolle

Brengen jullie ook de nieuwigheden voor 2020 mee?

Ongetwijfeld! Of wat dacht je van de gloednieuwe karper magneet “Squid Hydro”, een sterk wolkende inktzwarte liquid met een uiterst penetrante ‘carpy’ geur en smaak. Verder vindt je in de gloednieuwe Squid range pellets in zowel 2 als 6mm variant, Squid Bag Mix, Squid Liquid Compound (bevat echte stukjes inktvis vlees!), Squid Hookbaits en zowel een Bag Mix als Session pack in een handige afsluitbare emmer. Nog opvallende nieuwkomers zijn de Insect Protein Pellets en Insect Protein Meal. Tijdens Carp Zwolle hebben we een heuse primeur met de release van onze NS1 Dumbell Wafters, uitgebalanceerde haakaasjes die in de gewilde fluo kleuren geel, roos, wit en oranje inclusief een zakje NS1 Booster Liquid verkrijgbaar zijn op Carp Zwolle, en daarna bij de CC Moore dealers. Graag in CC Moore stijl naar de waterkant? Kom dan zeker ook onze volledig nieuwe 2020 kledijlijn ontdekken!

CC Moore neemt heel veel nieuwe producten mee naar Carp Zwolle

Welke deals bieden jullie aan op Carp Zwolle?

Onze reeds welbekende buy 3 get 1 free (20kg) Boilie bulkdeals exclusief met extra 10% korting tijdens Carp Zwolle! Zelfs bij aankoop van 5 of 10kg boilies hebben wij een mooie beursaanbieding. Verder zijn er diverse mooie bundeldeals voor onze Bag mixes, Pellets en Pop Up ranges, of wat dacht je van 3 potjes Pop Ups naar keuze uit de Elite range voor €20 !!

Ook dit jaar zijn onze Liquid Foods bundel deals onklopbaar qua prijs/kwaliteit. Je kan naar hartenlust kiezen uit de selectie Liquids zoals bvb Hot Chorizo, Liquid GLM Extract, Feedstim XP, Amino Blend 365 en nog veel meer.. Dit voor de beursvriendelijke prijs van €32 voor 3 x 500ml naar keuze.

Hebben jullie ook specials mee dit jaar?

Ja dat klopt! Twee zelfs, de limited edition Drunken Monkeys, twee pop ups in samenwerking met onze vrienden van Monkey Climber magazine en enkel bij hen op de stand in hal 2 verkrijgbaar. De twee versies zijn als volgt: Whiskey Tangerine in Oranje kleur en Whiskey Hazelnut in Witte uitvoering. Beiden twee toppertjes!

Drunken Monkeys Hazel
Drunken Monkeys Tang
safe_image
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.