Assortiment webwinkel TackleShop.nl uitgebreid

Assortiment webwinkel TackleShop.nl uitgebreid

TackleShop.nl is bij de meeste vissers inmiddels al wel bekend. De hengelsport webwinkel bestaat al de nodige jaren en staat bekend om de snelle 24 uurs levering en scherpe prijzen. Zo is het ruime merendeel van de artikelen direct uit eigen voorraad leverbaar. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan kan deze alsnog binnen enkele werkdagen geleverd worden. 

1

TackleShop.nl heeft het assortiment uitgebreid

De winkel heeft zich gespecialiseerd in een aantal hengelsport merken. Op het gebied van karpervissen kun je er bijvoorbeeld alles maar dan ook alles vinden van Spro, JRC en  Strategy. Omdat de webwinkel verder aan het uitbreiden is zijn daar nu ook de artikelen van PB Products en Piet Vogel aan toegevoegd wat het aanbod op end tackle compleet maakt. Zowel PB Products als Piet Vogel hebben hoogwaardig kleinmateriaal in hun assortiment, zoals onder andere kant en klare rigs, swivels, maar ook haken. Ook voor al deze artikelen geldt: voor 17:00 besteld is morgen vissen, want je bestelling wordt dan dezelfde dag nog verzonden (geldt ook voor België!).

2

Waarom je voor TackleShop.nl kiest

Verzekerde  verzending is gratis vanaf € 50 en daaronder betaal je slechts een bijdrage van € 3,95 voor pakketpost en € 2,50 voor brievenbuspost. Ook wanneer je bestelling in meerdere pakketten verzonden moet  worden (bijvoorbeeld een karperhengel en een stoel) ,rekent de hengelsport webwinkel geen extra kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan. 

Wanneer je lekker vanuit je luie stoel (of bedchair aan de waterkant) wilt shoppen, neem dan eens een kijkje op de webwinkel.

3

Veilig en gemakkelijk winkelen vanuit je luie stoel

Link: TackleShop.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.