Boiliemeister tackle shop

Boiliemeister tackle shop

De core business van Boiliemeister zijn uiteraard de boilies. Toch geven veel klanten te kennen ook materialen tegen lage prijzen te willen aanschaffen. Wie wil dat nou niet? Boiliemeister luistert naar haar klanten, dus de webshop wordt langzaam maar zeker uitgebreid met diverse materialen.

Img 01
De Boiliemeister tackle shop heeft het levenslicht gezien

Inmiddels is de Boiliemeister webshop gevuld met onder meer draadloze beetmeldersets, schitterende karpermolens van SPRO (Freeliner XS 5000 en Salerno 7500), accessoire tasjes, rigboxen, heuptasjes voor het voeren, weegzakken en een voerschep. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die voor een zeer lage prijs worden aangeboden.

Img 02
Mooie beetmelders voor mooie prijzen

De webshop is niet gevuld met honderden producten, maar dat is niet zo belangrijk. Staat het product dat jij zoekt niet in de webshop (ongeacht het merk)? Stuur een e-mail naar info@boiliemeister.nl en wellicht kan Boiliemeister jou toch van dienst zijn, zodat je het gewenste product voor een lage prijs kunt aanschaffen. Der Preis ist heiß bij Boiliemeister, vergeet dat nooit!

Img 03
De SPRO Freeliner XS 5000 is een goede karpermolen

Achter de schermen wordt hard gewerkt om meerdere A-merken in het assortiment te krijgen, dus houd de webshop en Facebook pagina in de gaten.

www.boiliemeister.nl
www.facebook.com/boiliemeister

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.