BTW Dagen bij Zunnebeld zijn begonnen!

BTW Dagen bij Zunnebeld zijn begonnen!

Vanaf vandaag t/m zondag profiteer je bij Zunnebeld van 21% directe korting op ons gehele assortiment! Dit betekend dus dat wij 4 dagen lang de BTW voor je betalen. Zo kun je flink besparen op je voorjaarsinkopen!

De BTW dagen van Zunnebeld zijn al sinds jaar en dag een begrip. Van heinde en verre reizen mensen af naar Zwolle om te profiteren van onze -21% korting actie. Bij ons geldt deze korting namelijk voor het hele assortiment. Dus ook voor de grootste merken. Zelfs wanneer wij het even niet op voorraad hebben en het voor je moeten bestellen profiteer je van deze prachtige korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

Breng dus snel een bezoekje aan onze webshop of neem een kijkje in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle.

De BTW Dagen lopen van donderdag 3 t/m zaterdag 5 maart in onze winkel aan de van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Op www.zunnebeld.nl/hengelsport loopt onze actie nog een dag langer door en kun je dus ook zondag 6 maart profiteren van 21% korting.

* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen tot ca. 10 dagen. Wij vragen je begrip hiervoor.

Link: www.zunnebeld.nl/hengelsport

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.