Geef je haakaas een extra prikkel

Geef je haakaas een extra prikkel

Wie kent het niet. Je hebt een razend drukke week achter de rug, geen tijd om je sessie voor te bereiden en eenmaal aan het water zou je toch graag je haakaas wat attractiever maken. Originals heeft voor deze situaties vier prachtige Baitsprays in haar assortiment. Het grote voordeel ten opzichte van andere liquids? Ze zijn minder viskeus waardoor de spray razendsnel door je aas wordt opgezogen.

Originals heeft vier prachtige Baitsprays die je aas een extra prikkel geven. Deze Baitspray trekt snel in je aas waardoor het perfect te gebruiken is voor de instant visserij!Originals heeft vier prachtige Baitsprays die je aas een extra prikkel geven. Deze Baitspray trekt snel in je aas waardoor het perfect te gebruiken is voor de instant visserij!

Aquariumtesten

De Sprays van Originals zijn doormiddel van een verstuiver gemakkelijk en snel aan te brengen en geven je aas een flinke extra voedselprikkel. De Baitsprays zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex, Maple Pistache, Liver Squid en Milky Banana en bevatten veel amino’s en andere eetlustopwekkers. Aquariumtesten hebben inmiddels aangetoond dat de prikkels van dit aas een bijzonder positieve uitwerking hebben op het aasgedrag van een karper. De Sprays zijn dus absoluut een meerwaarde voor de instant visser die snel een karper wil vangen.

Recent is de serie Baitsprays van Originals uitgebreid met de populaire smaak Milky Banana. Gebruik een Spray voor je Pop-ups of haakaas en je krijgt merkbaar sneller beet!Recent is de serie Baitsprays van Originals uitgebreid met de populaire smaak Milky Banana. Gebruik een Spray voor je Pop-ups of haakaas en je krijgt merkbaar sneller beet!

Milky Banana, een ware karpermagneet!

Recent heeft Originals de Range Baitsprays uitgebreid met de populaire smaak Milky Banana. Deze smaak op basis van melkeiwitten en melkextracten is anders als al het andere wat je kent. Melkeiwitjes zijn op de aasmarkt zeldzaam aan het worden terwijl ze van oudsher een ware karpermagneet zijn. Een belangrijk ingrediënt voor deze baitspray is het additief Milk B. De kenners weten dat dit de meeste karpers dit unieke extract maar moeilijk kunnen weerstaan.

De producten van Originals zijn verkrijgbaar bij De Tacklebox in Beilen en online te bestellen via de website www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.