Gemixte diameters bij Pioneer Baits!

Gemixte diameters bij Pioneer Baits!

Dat de Nederlandse aasfirma Pioneer Baits hard aan de weg timmert mag duidelijk zijn! We zien steeds meer karpervissers er mee vissen, en dat is niet zonder reden. Nu komt Pioneer Baits weer met een aanvulling op het assortiment waar veel karpervissers gelukkig van worden! Vanaf heden zijn alle ‘smaken’ boilies van Pioneer Baits ook verkrijgbaar als zogenaamde ‘Partymix’, dat wil zeggen verschillende maten en vormen in één zak!

partymix van pioneer baitsPartymix, een welkome aanvulling van het top assortiment!

Pim Starreveld, eigenaar van Pioneer Baits, aan het woord;

‘In het verleden hebben we het al eens gedaan, gemixte zakken geleverd, maar het leek wel of de vraag een tijdje wat minder was. De laatste tijd krijgen we de vraag steeds meer, en omdat de mening van de klant bij ons van grote waarde is hebben we besloten deze ‘partymix’ in alle ‘smaken’ te leveren en zelfs op voorraad te nemen. Hierdoor is de levertijd slechts enkele werkdagen!

Als mix aan diameters hebben we gekozen voor de 4 maten die het hardst lopen, en waarvan we weten dat ze veel gecombineerd worden. Namelijk 12 mm, 15 mm, 20 mm en 20 mm Dumbells. Ondanks dat het voor ons toch een beetje meer werk is dan losse diameters leveren, rekenen we geen meerprijs voor dit geheel.’

partymix in alle smakenAlle ‘smaken’ zijn leverbaar als partymix!

Dat dit door veel karpervissers gewaardeerd zal worden, weten we eigenlijk wel zeker. Het mixen van diameters is altijd al populair geweest, en op deze manier hoef je het niet zelf meer te doen. Zo kan je gewoon een zak uit je eigen voorraad pakken om te vissen/voeren en hoef je geen zakken meer open te maken om een mix te maken. Op deze manier blijven je boilies langer vers omdat je de zakken die je niet direct nodig hebt dicht kan laten.

Er zitten meerdere voordelen aan de ‘partymix’ zo heb je veel meer boilies in een kilo, dan dat je zou hebben bij alleen 20 mm. Meer boilies betekend meer aasopnames, wat betekend dat de azende vissen meer vertrouwen kunnen krijgen in het aas en langer bezig zijn om de voerplek leeg te eten. De verschillende diameters hebben natuurlijk ook een verschillend gewicht per boilie, omdat de karper bij iedere aasopname een andere ‘zuigkracht’ nodig heeft, is het ook nog eens verwarrend voor de karpers die het klappen van de zweep ondertussen wel kennen. Wanneer je een sneaky rigje, met een al dan niet uitgebalanceerd haakaasje, op je voerplek hebt liggen zal een ‘vergissing’ net wat sneller gemaakt zijn!

Dennis de grootTeamlid Dennis ‘Grande’ Groot is een groot van van Partymix!

Top-tip! Combineer de Partymix met Chopz en Baitsoak!

Om het geheel net iets attractiever te maken, zeker voor instant vissen of op de visdag na een voercampagne, hebben we nog een handige tip voor jullie! Mix een zak Partymix met een halve tot een hele zak ‘Chopz’ in een emmer. Chopz zijn fijngehakte boilies, van kleine stukjes tot halve boilies. Voeg hier een flinke scheut Baitsoak aan toe en meng het geheel goed. Herhaal het toevoegen van de baitsoak en het mengen, totdat al het aas in de emmer vochtig is van de soak. Laat het geheel even intrekken en knallen maar!

Pim StarreveldPartymix gecombineerd met Chopz en Baitsoak levert veel vis op!

Check www.pioneerbaits.nl en bestel jouw portie ‘Partymix’!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.