Gratis abonnement op Spiegel Magazine? Dat kan!

Gratis abonnement op Spiegel Magazine? Dat kan!

Vanuit The Carp Specialist geloven we erin dat een succesvolle visvakantie staat of valt met een goede voorbereiding: onze website wordt uitgepluisd, de reviews doorgelezen, video's bekeken, tactieken bepaald en plannen worden gesmeed...

Naast kennis over het water, waar we u zo goed mogelijk in proberen te voorzien, is kennis over de laatste tactieken, aassoorten etc. onontbeerlijk. We zijn er dan ook bijzonder trots op om per 2016-reservering (dus ook als u al voor 12 oktober heeft geboekt) voor 31 december een gratis half-jaar abonnement op Spiegel Magazine aan, per reservering wordt 1 abonnement ter beschikking gesteld. Deze ontvangt de hoofdboeker vanaf begin 2016 automatisch in de bus!

Spiegel _magazine _thecarpspecialist _abonnement _actie _600

Wacht dus niet langer, en boek uw 2016 karpervisvakantie nu!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.