Hareco December actie

Hareco December actie

De Decembermaand is voor een vele een dure maand, nu dat ook koning winter nog op vakantie lijkt te zijn en dus het vis seizoen voor vele van ons (gelukkig) toch wat langer duurt dan verwacht heeft Hareco Hengelsport een fantastische actie voor je. Een heleboel materiaal word nu aangeboden met korting tot wel 70%. Het aangeboden kortingsarrangement is heel breed van haken tot stoelen, swivels tot hengels en markers tot kleding. En dit van niet de minste merken zoals JRC, ESP, Fox, Nash etc.

Kijk dus snel op de speciale actie pagina en vul je tacklebox tegen een fractie van de prijs! Wil jij meer weten over deze actie, surf dan snel naar www.harecohengelsport.nl/sale-tot-70

Link: www.harecohengelsport.nl/sale-tot-70

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.