Het CS systeem; ready to be shocked!?

Het CS systeem; ready to be shocked!?

Het 'Central Shocker System'; het meest effectieve en veelzijdige loodsysteem op de markt. Het CS systeem gaat uit van het idee dat de inhaking van de vis vanuit het centrum van het lood plaatsvindt . De wartel die aan de onderlijn gekoppeld is wordt in dat centrum op zijn plek gehouden totdat de vis het haakaas opneemt en zich prikt.

Op het moment dat een vis de onderlijn oppakt en het lood omhoog trekt, komt er, als gevolg van het grote oppervlak van het lood dat door het water wordt verplaatst, een grote druk op de haakpunt te staan. Deze druk is velen malen groter dan de druk die ontstaat bij het gebruik van een traditioneel  inline lood en in de praktijk kunnen we met een relatief laag loodgewicht een uiterst effectieve inhaking forceren.  In dit filmpje zie je de uitleg en de verschillende toepassingsmogelijkheden van het CS-lood.  


Wil je meer weten over het Central Shocker System? Klik dan hier.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.