Korda Propolis

Korda Propolis

Propolis is een natuurlijk product met antibiotische werking. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van zowel open wonden en zweren, losgekomen schubben en beschadigde vinnen. Propolis wordt door bijen geproduceerd om de bijenkorf te repareren en te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Het wordt al duizenden jaren gebruikt in traditionele medicijnen voor menselijke toepassingen en is erg populair onder koi kwekers. Door de samenstelling van verschillende soorten hars, was en essentiële oliën is het uitermate geschikt voor verschillende medicinale toepassingen.

Instructies voor behandeling:

  • Maak het te behandelen oppervlakte droog met een schone doek.
  • Schud de fles voor gebruik en breng voldoende Propolis aan op de wond. Zorg er voor dat het niet op kieuwen en ogen komt.
  • Giet om het af te maken een kleine hoeveelheid water over de wond. Er wordt een wasachtige laag gevormd zodra de Propolis in contact komt met water.

Win een flesje Propolis

Namens Korda Benelux mogen wij drie flesjes Propolis weggeven. Houd onze Facebook pagina deze week in de gaten om te zien hoe je kans maakt op een flesje Propolis!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.