Maak kennis met de Titan TC Pro

Maak kennis met de Titan TC Pro

De Titan is een legende onder de bivvy’s. Het revolutionaire en oersterke frame en de topkwaliteit materialen hebben ervoor gezorgd dat veel vissers van deze bivvy zijn gaan houden. En we hebben goed nieuws voor de Titan liefhebbers, want Nash heeft maar liefst 4 nieuwe modellen aan de Titan range toegevoegd! In deze update kijken we specifiek naar één van de nieuwe modellen: De Titan TC Pro.

De Titan TC Pro is samen met de Titan TC de lichtste uitvoering uit de reeks en speciaal ontworpen voor de mobiele visser. Ondanks het lichte gewicht biedt de TC Pro toch de bescherming, kwaliteit en het comfort waar de Titan om bekend staat. In dit nieuwe design is de achterzijde van de tent nagenoeg vlak gehouden, waardoor je stretcher verder kan worden doorgeschoven en je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in de bivvy. Deze achterwand is trouwens voorzien van ventilatie openingen, zodat een goede luchtdoorstroming gegarandeerd is en je bij warm weer wat frisse lucht kunt binnen laten. Het blok van het frame heeft een upgrade gehad en is nu een stuk lichter dan bij de voorgaande versies, zonder aan kwaliteit in te boeten.

De Titan TC Pro
De Titan TC Pro

De langere baleinen aan de voorzijde bieden je een betere bescherming tegen inslaande regen en gure weersomstandigheden, terwijl de opstaande zijkanten er zorg voor dragen dat het water goed wordt afgevoerd langs het doek. In het midden van de bivvy is een ophangpunt gepositioneerd om een lamp of receiver aan op te hangen. De Titan TC Pro is, in tegenstelling tot de Titan TC, voorzien van het uitmuntende Aqua Sense Hydra 5000mm tentdoek. Dit doek is absoluut waterdicht en toch ademend!

De voorzijde van de TC Pro is afritsbaar en de deur is voorzien van een doorzichtig en afneembaar Velcro venster. Deze deur is trouwens ook van boven naar beneden open te ritsen, zodat je met slecht weer toch naar buiten kunt kijken en je stekken en hengels in de gaten kunt houden. Dankzij de mesh in de zijpanelen heb je ook hier extra ventilatie wanneer nodig en met de Velcro straps zorg je ervoor dat je hengels goed gezekerd zijn als je deze tegen de Titan plaatst.

1
2
3
4
5
6
7
8

De Titan TC Pro wordt geleverd met een robuust grondzeil en een ruime hoeveelheid tentharingen. Optioneel is ook een ‘mesh capsule’ verkrijgbaar. Deze binnentent voorkomt condensvorming en biedt extra bescherming tegen gure weersomstandigheden en ongedierte.

Deze zeer complete Titan TC Pro is toch licht in gewicht en compact in te pakken tot een transportlengte van iets meer dan een meter. Dit alles wordt geleverd in een stevige draagtas.

Overtuig jezelf en kom de nieuwe Titans bekijken op onze ruime stand @ Carp Zwolle!

 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.