Nash Instant Action

Nash Instant Action

De boilies van Nash worden al sinds jaar en dag geroemd om hun geweldige instant vangkracht en hebben bij veel vissers een vast plekje veroverd in de vistas. Dat is natuurlijk niet voor niets, want de mixen van deze boilies zijn zo samengesteld dat ze hun attractors uitstekend vrijlaten en voor optimale verspreiding zorgen. Binnen het assortiment aan Nash boilies is zelfs een speciale ‘Instant Action’ range samengesteld die bestaat uit een zestal smaken, opgebouwd vanuit een aantrekkelijke en uitstekend verteerbare granenmix. Daarbij profiteer je van een super actie op de Instant Action boilies, want bij aanschaf van twee zakken boilies krijg je de derde zak gratis!

De Instant Action range bestaat uit de volgende smaken:

  • Tangerine Dream (fel oranje)
  • Candy Nut Crush (washed out/natuurlijke kleur)
  • Crab and Krill (diep rood)
  • Pineapple Crush (helder geel)
  • Cappuccino (koffie kleur)
  • Coconut Crème (wit)

Nieuw in 2017: Candy Nut Crush

Nieuw in 2017: Candy Nut Crush

De Candy Nut Crush is dit jaar als nieuwste telg aan de Instant Action range toegevoegd. Bij deze boilie is Spaans tijgernotenmeel toegevoegd aan de succesvolle granenmix en als vloeibare attractor is gebruik gemaakt van een exclusieve flavourblend met Scopex No.1  Om zelfs de meest wantrouwende vissen op het verkeerde been te zetten zijn de boilies uitgevoerd in een ‘washed out’ kleur. Een uitstekende boilie die het verschil kan maken op drukbeviste wateren.

Prijzen en beschikbaarheid

De Instant Action boilies zijn verkrijgbaar in 10, 15 en 20mm en leverbaar in zakken van 200gram, 1kg, 2,5kg en 5 kg. In iedere zak (behalve de 5kg verpakkingen) zitten 3 gratis Airball pop-pups. Uiteraard zijn er ook losse Airball pop-ups te koop van de verschillende smaken uit de range.

De prijzen van de boilies zijn als volgt:

200 gram = € 3,99
1000 gram = € 9,99
2500 gram = € 21,99
5000 gram = € 41,99

Uiteraard zijn er ook pop-ups verkrijgbaar in deze range

Koop twee zakken en krijg de derde gratis

Zoals eerder benoemd geldt er een speciale actie op de Instant Action range. Bij aankoop van twee zakken uit de range ontvang je namelijk de derde gratis! Zonde om te laten lopen denken we zo.

Kijk voor meer informatie over de Instant Action range op de website van Nash

www.nashtackle.co.uk

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.