Nash Pursuit hengels

Nash Pursuit hengels

De iets oudere vissers onder ons zullen zeker aanslaan op de naam ‘Pursuit’. Deze ware Nash klassieker is sinds dit jaar teruggebracht in een nieuwe jas en in diverse uitvoeringen om zo onder alle omstandigheden te kunnen vissen, van visserij in de kantjes tot extreme afstanden.

De Nash Pursuit hengels zijn er voor iedereen en zelfs uitgevoerd in een speciale ‘Stepped Up’ variant waarbij extra kracht in het onderste deel zit. Deze is ontwikkeld voor o.a. de opkomende (extreme) visserij op grote afstanden en wateren, het werpen met zware PVA bags of werpgewichten en het vissen in wier- en obstakelrijke stekken. De Stepped Up modellen bieden de power die je nodig hebt in de moeilijkste situaties.

Nash Pursuit, een speciale hengel voor elke omstandigheid

Speciaal voor de Europese visserij zijn er ook 10 ft modellen uitgebracht die ideaal te gebruiken zijn bij de visserij vanuit de (rubber)boot. Buiten de praktische lengte zijn deze hengels door hun kracht en eigenschappen uitstekend opgewassen tegen harde stroming, grote karpers en de moeilijkste stekken. Vis je liever struinend tussen de kleinste (kant)stekjes? Dan is het 7 ft model echt iets voor jou!

De Nash Pursuit hengels zijn opgebouwd uit een fraaie Mitubishi carbon blank met 3k gewoven ontwerp en voorzien van een anti-frap topoog en Lo-fi ogen in ‘tournament style’ om te voorkomen dat je lijn er omheen slaat. De strakke matzwarte afwerking, carbon lijnclip en Fuji reelhouder complementeren deze kwalitatieve hengels.

Strakke looks met uitstekende eigenschappen

De Nash Pursuit hengels zijn uitgevoerd in drie verschillende varianten om aan iedere wens te voldoen. Bij de abbreviated modellen loopt de blank door tot halverwege het handvat om daar over te gaan in een shrink afwerking. Zoals je zult begrijpen is het handvat van de full shrink modellen volledig voorzien van een strakke shrink laag en bij de kurken variant voorzien van een prachtige laag kurk. Kies jouw eigen favoriete afwerking!

In de onderstaande video komen alle modellen nog eens aan bod, dus vergeet hem niet te bekijken.

De Nash Pursuit hengels zijn nu verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

 • Pursuit 7 ft 3 lb Abbreviated
 • Pursuit 10 ft 3 lb Abbreviated
 • Pursuit 10 ft 3,25 lb Abbreviated
 • Pursuit 10 ft 3,5 lb S (Stepped Up) Abbreviated

 • Pursuit 12 ft 3 lb Abbreviated
 • Pursuit 12 ft 3,25 lb Abbreviated
 • Pursuit 12 ft 3,5 lb S (Stepped Up) Abbreviated
 • Pursuit 12 ft 3 lb Abbreviated
 • Pursuit 12 ft 3,5 lb S (Stepped Up) Abbreviated
 • Pursuit 13 ft 3,5 lb S (Stepped Up) Abbreviated

 • Pursuit 12 ft 3,25 lb S (Stepped Up) Full Shrink
 • Pursuit 12 ft 3,5 lb S (Stepped Up) Full Shrink
 • Pursuit 12 ft 3,25 lb S (Stepped Up) Kurk
 • Pursuit 12 ft 3,5 lb S (Stepped Up) Kurk

Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen

Tevens is er ook een speciale spod- en markerhengel uitgebracht. Deze Nash Pursuit S/M heeft een lengte van 12 ft en een testcurve van 4,5 lb. Met deze hengel werp je eenvoudig zwaar lood of een volle spod naar de gewenste stek.

Benieuwd naar de Nash Pursuit hengels? Vraag er dan naar bij je lokale Nash dealer of kijk voor meer informatie op de site van Nash.

www.nashtackle.co.uk

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.