Nieuw: Grote boilies van Originals

Nieuw: Grote boilies van Originals

De Nederlandse aasfirma Originals timmert flink aan de weg. Na de succesvolle lancering van de nieuwe 14 MM Pop-ups volgt deze week de lancering van groot aas. En dat is goed nieuws voor de Frankrijvissers en voor de vissers die graag selectief te werk gaan. De nieuwe 25 MM boilies van Originals zijn namelijk flink attractief en extra hard; een ultieme combinatie voor het gericht belagen van grote karpers.

Verkrijgbaar vanaf deze week; 25MM boilies van Originals
Verkrijgbaar vanaf deze week; 25MM boilies van Originals

Met de nieuwe 25 MM boilies van Originals is het dus mogelijk om lekker selectief te vissen. De structuur van deze 25 MM boilies is iets fijner als bij de andere diameters en door een subtiele toevoeging van extra uitharders is het mogelijk om deze boilies zelfs 48 uur aan de hair te vissen. De combinatie van de verse ingrediënten en unieke liquids zorgt er natuurlijk voor dat de instant vangkracht van dit aas net zo goed is als de rest van de range, maar door het grote formaat is een stukje selectiviteit gewaarborgd. Heb jij in je visserij veel last van brasems of wil je selectief jacht maken op de toplaag van een bestand? Dan zijn deze grote boilies een prachtige aanvulling voor je visserij.

Meng eens een aantal diameters en je zult zien dat het de karpers in verwarring brengt
Meng eens een aantal diameters en je zult zien dat het de karpers in verwarring brengt

Naast selectief vissen heeft groot aas natuurlijk meer voordelen. Je kunt ze gemakkelijk combineren met een mix van bijvoorbeeld 15 MM en 20 MM boilies. Door drie verschillende diameters boilies door elkaar te voeren creëer je bij de karpers verwarring waardoor ze je haakaas soms net wat sneller opnemen! Vooral op wat drukker beviste wateren werkt deze tactiek erg goed.

Probeer de truc met een halve 25MM boilie en wij durven te wedden dat je op drukbeviste wateren meer gaat vangen!Probeer de truc met een halve 25MM boilie en wij durven te wedden dat je op drukbeviste wateren meer gaat vangen

Op drukke wateren kun je trouwens meer slimme trucs uithalen met groot aas. Groot aas (en vooral een wat hardere variant) leent zich er namelijk perfect voor om de vorm van het aas bij te snijden. De truc met een halve (of 60% van de boilie) aan de hair zorgt voor extreem veel verwarring bij karpers, en met deze 25 MM boilies kun je dit perfect doen zonder teveel last te krijgen van witvis. Bij kleinere diameters aan de hair wil dat nog wel eens voorkomen, maar deze 25 MM boilies zijn perfect te gebruiken. Ben je nog niet bekend met de truc van ‘halve’ boilies aan de hair? Check dan deze link: https://www.original-boilies.com/gebruik-eens-halve-boilie-aan-hair/. Op drukke circuitwateren ga je er echt meer vis door vangen!

De instant vangkracht is ook bij de 25 MM boilies zeer goed. Thom weet er wel raad mee!
De instant vangkracht is ook bij de 25 MM boilies zeer goed. Thom weet er wel raad mee!

De nieuwe 25 MM Boilies van Originals zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex, Maple Pistache en Liver Squid in zakken van 2.5 kilo. Check ook even de staffelkortingen die verwerkt zijn in de webshop. Bij grotere hoeveelheden is dit toch al betaalbare kwaliteitsaas nog voordeliger. Het aas van Originals is verkrijgbaar via de website www.original-boilies.com of bij De Tacklebox in Beilen.

www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.