Originals Beursacties

Originals Beursacties

Over een paar dagen gaat het geweldige event Carp Zwolle weer van start. Lekker bijkletsen met oude bekenden, biertjes drinken aan de bar of nieuwe producten bekijken: het kan er allemaal. Traditiegetrouw organiseert de Nederlandse aasfirma vanaf donderdag 1 februari haar jaarlijkse kortingsweekend. Zo kunnen zowel de beursgangers als de thuisblijvers maximaal profiteren van maar liefst 20% korting op het hele assortiment.

Scoor het topaas van Originals in de webshop www.original-boilies.com

Voordelig shoppen in de webshop van Originals betekent tevens dat je niet hoeft te sjouwen met zware dozen vol boilies of ander aas. Orignals levert je bestelling namelijk gewoon bij je thuis af, vaak al binnen 1-2 werkdagen. Bestellen met 20% korting doe je vanuit je luie stoel vanaf donderdag 1 februari tot en met maandag 6 februari in de webshop.

www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.