Originals Mail – Veel gratis Tips!

Originals Mail – Veel gratis Tips!

Enkele maanden geleden publiceerden we het bericht dat de Nederlandse firma Originals was gestart met Originals Mail. Inmiddels draait het concept enkele maanden en steeds meer karpervissers schrijven zich in voor deze toffe gratis mailing.

Na inschrijvingen ontvang je automatisch de mails met daarin gratis tips van Martin Post en zijn teamleden. Afgelopen maanden deelden ze al veel kennis doormiddel van blogs en video’s en ook voor aankomende maanden staan er weer leuke items op de planning. Zo verschijnt er aankomende week een nieuwe blog vol met tips over de zomerperiode en binnenkort verschijnt er weer een vette video over de visserij op een gaaf Brabants water!

Maar dat is nog niet alles. Via Originals Mail ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen. Vanaf volgende maand lanceert Originals maandelijks een deal die bestaat uit producten die zijn afgestemd op de heersende weersomstandigheden en het gedrag van de karpers. Met deze deals zit je dus iedere maand met het juiste aas te vissen.

Ontvang maandelijks tips

Schrijf je snel in voor Originals Mail en zorg ervoor dat je niets meer hoeft te missen en meer karpers gaat vangen. Aanmelden doe je gemakkelijk en snel via onderstaande link:

https://www.original-boilies.com/meld-je-aan/

originals mails

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.