PAKKETDEALS van Martin SB via jouw winkelier! 21% Kassakorting!

PAKKETDEALS van Martin SB via jouw winkelier! 21% Kassakorting!

Wat dacht je van 21% korting op een fantastisch Martin SB pakket bij jouw favoriete hengelsportwinkelier? Leuker kan Martin SB het niet maken!

Voor €20,00 ontvang je 1 kilo Martin SB Classic Range boilies, 50 gram foodbased pop-ups en natuurlijk de bijpassende Super Smog! Dat is 21% directe kassakorting. Informeer nu meteen welke smaken er bij jouw favoriete tacklestore aanwezig zijn en profiteer mee. De Xtra Range van Martin SB is ook verkrijgbaar tegen dezelfde korting, de prijs van een Xtra Range pakket bedraagt dan €22,50

Profiteer van flinke kortingen met de Pakketdeals

Hieronder vind je een lijst met de deelnemende winkeliers. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Deelnemende winkeliers:

Juri Froger met een mooie spiegelkarper, gevangen op Tiger Peanut boilies
Juri Froger met een mooie spiegelkarper, gevangen op Tiger Peanut boilies

 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.