Scope OPS: Praktische en comfortabele rugzakken voor iedereen

Scope OPS: Praktische en comfortabele rugzakken voor iedereen

De Scope range van Nash is enorm geliefd onder de karpervissers dankzij de kwalitatieve en praktische producten. Dat geldt niet alleen voor de geprezen hengels, maar ook voor de luggage die erop gericht is om jouw visserij comfortabeler en compacter te maken. De gloednieuwe Scope OPS serie is op het gebied van luggage het neusje van de zalm. Binnen deze range vind je 3 gloednieuwe rugzakken die we hieronder voor je zullen uitlichten.

Praktisch en mobiel

Scope OPS Ruckall

De Ruckall is een handige allround rugtas die is opgebouwd uit twee losse delen die je aan elkaar kunt bevestigen. Handig als je gaat struinen en slechts een deel van je normale uitrusting mee wilt nemen. Door de tas open te klappen is het ook eenvoudiger om je barrow te laden. Eén van de helften is voorzien van twee compartimenten om jouw materiaal goed te kunnen ordenen. Tussen deze compartimenten zit een verstevigde scheidingswand om alles op zijn plek te houden. Het andere deel van de rugtas is eveneens uitgerust met twee compartimenten, maar hiervan is één deel ingericht als koelcompartiment. Dit is niet alleen handig voor je freezerbaits, maar ook voor je verse boodschappen tijdens een langere sessie. De verharde cover van de tas beschermt jouw materiaal voor transportschade en is tevens handig bij het stapelen op je barrow. Aan de voorzijde van de tas zit een EVA topdeel waarmee je snel toegang krijgt tot items als je waardevolle spullen, sleutels etc.

Scope OPS Ruckall: Krijg snel toegang tot je spullen
Scope OPS Ruckall: Krijg snel toegang tot je spullen

Aan de boven- en onderkant van de Ruckall zijn clips gepositioneerd waaraan je je Scope OPS Flat Mat kunt bevestigen. Tevens is er ruimte om je banksticks aan de zijkant van je tas te plaatsen zodat je snel kunt verkassen of je tas zelfs als steun kunt gebruiken!

De Ruckall is voorzien van gevoerde en verstelbare schouderriemen. Tevens zitten er op de tas speciale kussentjes voor extra comfort. Als je de tas op een natte ondergrond wilt leggen dan is dat geen probleem. Je kunt namelijk een waterdichte cover dichtritsen waarmee je de schouderriemen afdekt en dus schoon houdt. Dat scheelt je in ieder geval een vieze rug! De Scope OPS Ruckall is uitgevoerd in het speciale Scope OPS camouflagepatroon en heeft de volgende afmetingen: 47cm (H) x 40cm (W) x 25cm (D).

Scope OPS Ruckall: De rugtas bestaat uit twee delen die je van elkaar kunt verwijderen

Scope OPS Recon Rucksack

De Recon Rucksack is de meest compacte rugzak uit de Scope OPS serie. Dankzij de verstevigde zijkanten en cover is het een handige rugzak die niet alleen je spullen vervoert, maar ook kan worden gebruikt als werkstation of om je hengels op te laten rusten. De tas is namelijk voorzien van stevige elastieken bankstickhouders en vakjes om de onderkant van je banksticks in te plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om de rugtas te gebruiken als een soort rodpod op plekken waar je de banksticks niet in de grond kunt plaatsen. Zo ga je nog mobieler op pad en neem je minder spullen mee.

De verstelbare en gevoerde schouderriemen zorgen, samen met de kussentjes aan de achterkant van de tas, voor uitstekend draagcomfort. De achterzijde van de rugtas is volledig open te ritsen waardoor je toegang krijgt tot het hoofdcompartiment van de tas. Eenmaal opengeritst kan je dit deel vastklikken aan de tas, waardoor je automatisch een tafeltje creëert voor de meegeleverde bivvy tray. Deze is trouwens magnetisch en daarmee een uitstekend voorbeeld van de praktische Scope range!

Scope OPS Recon Rucksack: De magnetische bivvy tray zorgt voor veel gebruiksgemak

Aan ruimte heb je bij de Recon Rucksack geen gebrek, want het hoofdcompartiment is zeer ruim en tevens voorzien van een intern mesh vak waar je belangrijke items in kwijt kunt. Aan de zijkanten van de rugzak vind je ook nog eens zijcompartimenten voor nog meer opslagruimte. De praktische Scope OPS Recon Rucksack heeft de volgende formaten: 36cm (H) x 37cm (W) x 22cm (D).

Scope OPS Deploy Rucksack

De Deploy Rucksack is dé rugzak voor de visser die flinke afstanden moet lopen en niet op materiaal in wil boeten. De rugtas is voorzien van speciale kussentjes en verstevigde en verstelbare schouderriemen. Tevens is de Deploy Rucksack voorzien van een verstelbare borstriem en straps die je eenvoudig aantrekt en zo stelt naar jouw lijf. Samen zorgen deze opties voor een optimaal draagcomfort bij het lopen.

Alle Scope OPS rugtassen zijn voorzien van comfortabele kussens en gevoerde schouderbanden
Alle Scope OPS rugtassen zijn voorzien van comfortabele kussens en gevoerde schouderbanden

Dankzij het verstevigde frame blijft de tas uit zichzelf staan. Hierdoor neemt de tas weinig vloerruimte in onder jouw bivvy of shelter. De twee hoofdcompartimenten zijn afzonderlijk te openen en het bovenste deel is voorzien van een EVA tray die je open kunt klappen tot een hoek van 90 graden. Hierdoor kan je makkelijk bij je belangrijkste spullen en je EVA tray zelfs gebruiken om bijvoorbeeld je rigs te knopen. Voorop het onderste en tevens grootste compartiment zit een vak waar een grote tackle box in past. Het hoofdcompartiment zelf is eenvoudig open te ritsen waardoor je toegang krijgt tot veel opslagcapaciteit. Daarnaast is de Deploy Rucksack ook nog voorzien van drie zijvakken om nog meer spullen kwijt te kunnen. Het grootste zijvak biedt daarbij ruimte voor bijvoorbeeld je rodpod, buzzerbars of Spot On Stix.

Dankzij het verstevigde frame staat de Deploy Rucksack uit zichzelf en neemt hij weinig vloerruimte in. Het bovenste compartiment is zo gemaakt dat je snel toegang krijgt tot je spullen en de opengeklapte cover ook kunt gebruiken als bivvy tray
Dankzij het verstevigde frame staat de Deploy Rucksack uit zichzelf en neemt hij weinig vloerruimte in. Het bovenste compartiment is zo gemaakt dat je snel toegang krijgt tot je spullen en de opengeklapte cover ook kunt gebruiken als bivvy tray.

De bovenkant van de rugtas is voorzien van een extra regencover waar je bijvoorbeeld je kleding, waadpak of slaapzak onder kunt plaatsen tijdens je wandeling. Zo hoef je eventuele natte kleding dus niet bij de rest van je spullen te bewaren. Ook deze rugtas is voorzien van extra clips waar je een Flat Mat aan kunt bevestigen.

De Scope OPS Deploy Rucksack is makkelijk schoon te vegen en heeft het volgende formaat: 65cm (H) x 47cm (W) x 36cm (D).

Kijk voor meer informatie en foto's op de website van Nash of informeer ernaar bij je lokale Nash dealer

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.