Seizoensaftrap bij de Tacklebox met 20% Korting

Seizoensaftrap bij de Tacklebox met 20% Korting

Zaterdag 5 maart viert de Tacklebox haar vierjarig bestaan met een spetterende seizoensopening. Met trots presenteert de snelst groeiende karperspeciaalzaak van Nederland u deze dag tientallen nieuwe producten en een aantal nieuwe merken. Daarnaast zullen er deze dag doorlopend demonstraties zijn van bekende karpervissers. Natuurlijk zal ook de populaire hamburgerkraam niet ontbreken.

Wytze Tjoelker en Arjan Verkoelen kan je het hemd van lijf vragen over bootvissen

Voor bootvissers is er zaterdag veel te zien. Buiten zijn maar liefst 3 volledig uitgeruste karperboten te bewonderen. Age Douma, Wytze Tjoelker en Arjan Verkoelen zullen je van alles vertellen over hun luxe boten. Voor de rigfreaks is er deze dag ook van alles te beleven.

John Caeyers is aanwezig namens PB Products

Arjan Braad en Maurice Samar zullen namens Korda aanwezig zijn, John Caeyers en Carlo Carpels namens PB Products en Piet Vogel zal de producten van Rigsolutions demonstreren. Ook aan de aasfreaks is gedacht. Richard van der Wal zal de nieuwste producten van CC Moore tonen en Dennis de Wilde en Matthijs Gerrietsen zullen de nieuwe Superkrill van Dreambaits met veel lof demonstreren. Daarnaast zijn er doorlopend demonstraties van Nash, Sportex, Sonik, Pearl Boats en Henk Tjassing laat je zien hoe hij zijn handgemaakte karperpennen fabriceert.

Piet Vogel is aanwezig om de materialen van RigSolutions te demonstreren

Om het vierjarig bestaan nog meer glans te geven ontvang je op 5 maart maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Dus even snel gave producten scoren van bijvoorbeeld Fox, JAG, Solar, Tactic Carp, Nash, Trakker, Aqua of de honderd andere merken die je bij de Tacklebox kan krijgen, is wel heel aantrekkelijk. Om het feest compleet te maken kun je in de webshop maar liefst 3 dagen profiteren van 20% korting. De korting is online geldig op 4,5 & 6 maart!

Dennis de Wilde van Dreambaits

Waar: linthorst homanweg 19, 9411 KC Beilen
Wanneer: zaterdag 5 maart (9.00 tot 16.00)
Waarom: Korting op het gehele assortiment!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.