Shoppen bij Zunnebeld.nl

Shoppen bij Zunnebeld.nl

Zunnebeld is één van de grootste hengelsportzaken in Overijssel. Mensen komen van heinde en verre om zich te verlekkeren aan het brede assortiment. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 800 m2 en is heeft alle grote merken op voorraad.

Sinds kort zijn de producten van Zunnebeld ook online te bestellen via hun hypermoderne webshop. Momenteel staan er zo’n 7.500 producten online maar dit is slechts de helft van wat er allemaal in komt te staan. 
 Zunnebeld Zwolle 3

Keuze

Bij Zunnebeld vinden ze we het belangrijk dat je wat te kiezen hebt. Zo zijn wij dealer van meer dan 200 verschillende merken! Naast alle grote namen verkopen wij ook verschillende merken die niet bij iedereen even bekend zijn. Voor iedere portemonnee is er wat te kiezen.

Service

Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Een bestelling op onze webshop wordt daarom ook met de grootst mogelijke zorg behandeld. Is je bestelling niet wat je ervan verwachtte? Dan stuur je het binnen twee weken toch gewoon weer terug? Je ontvangt dan binnen een week gewoon je geld terug. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

Zunnebeld Zwolle 2

Verzenden

Wanneer je voor 17:00 bestelt kun je het de volgende dag al thuis verwachten. Je kunt op onze webshop namelijk zelf aangeven waar, wanneer en hoe laat het pakketje bezorgt moet worden. Uiteraard kun je het ook gewoon ophalen in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle.

Korting

Bij Zunnebeld zijn we blij met iedere bestelling. Om die reden belonen wij iedere online aankoop met een kortingscoupon van 10% op zijn / haar volgende aankoop.

Zunnebeld Zwolle 1

Bezoek nu onze webshop: www.zunnebeld.nl/hengelsport

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.