Snertdagen bij de Tacklebox

Snertdagen bij de Tacklebox

Sinds de start in 2013 maakt De Tacklebox een snelle groei door. Het assortiment is verdriedubbeld, de voorraden zijn groot en de service is tot in de puntjes geregeld. Met meer dan 100 specialistische karpermerken kan iedere karpervisser naar hartenlust shoppen in de winkel en in de webshop. Voor veel karpervissers is De Tacklebox een vaste stek geworden.

Persbericht -Image1

Profiteer van 20% kassakorting en een bak snert bij ons in de winkel

Martin en Harnold waarderen deze grote klantenkring enorm. Er is daarom gekozen om alle karpervissers donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 november te verrassen met enkele fantastische ‘snertdagen’. In de winkel zal iedere bezoeker worden getrakteerd op een lekkere verse kop snert met als klap op de vuurpijl maar liefst 20% kassakorting op het gehele assortiment. Dus mocht je nog een vette tent, een warme slaapzak, een luxe stretcher of exclusieve producten van bijvoorbeeld JAG, CC Moore, Thinking Anglers, Fox, Korda, Cygnet Mainline, StickyBaits, Navitas, Taska, PB Products, Avid Carp, Nash, Trakker, Aqua, of een ander merk willen scoren, dan is dit je kans.

Wanneer: 12-13-14 november
Waar: Linthorst homanweg 19, Beilen of Online via www.detacklebox.nl

Openingstijden winkel:
Do. van 10.00 tot 21.00
Vr. van 10.00 toto 18.00
Za. van 9.00 tot 16.00

Persbericht -Image3

De korting is in de webshop geldig van donderdag 12 november tot en met zondag 15 november.

Link: detacklebox.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.