Ideaal voor de mobiele visser: Strategy Low Profile Bed

Ideaal voor de mobiele visser: Strategy Low Profile Bed

Vaak vis ik korte nachtjes en meestal liggen de stekken die ik wil bevissen nou niet echt direct bij de parkeerplaats. Om alles in één keer te kunnen vervoeren maak ik gebruik van een barrow die ik zo licht mogelijk wil bepakken. Een lichte, no-nonsense stretcher die lekker ligt én onder de oval of brolly past, is dan wel zo praktisch. 

Low Profile 1
Licht en toch heel comfortabel!

Op het moment dat ik de stretcher in handen kreeg, viel mij gelijk op dat het een lichtgewicht bedchair is. Zo zijn onder andere de stelknoppen verdwenen, welke ik in de praktijk nauwelijks gebruik. 

Low Profile 3
Zonder draaiknoppen

De stretcher is voorzien van stug en duurzaam elastiek, een dik uitneembaar matras en extra dik cocoon. Zo lig je in ieder geval lekker warm en comfortabel.

Low Profile 4
Het matras zorgt voor extra comfort

Low Profile 5
Tijdens de warmere maanden kun je het matras eraf halen

Met de traploos verstelbare modderpoten kun je ook op een zachte (blubber)ondergrond de stretcher goed plaatsen. Een mudcover wordt standaard meegeleverd waardoor je zonder problemen met je smerige modderlaarzen kunt gaan liggen. 

Low Profile 6
Altijd je belangrijke spullen binnen handbereik

Aan beide kanten van het frame zit een handig tasje waar je allerlei spullen zoals je telefoon, sleutels en ontvanger in op kunt bergen.

Low Profile 7
Een handige clip die je strak aan kunt trekken

Het meest ideale vind ik de vergrendelclip om de stretcher zo plat mogelijk op te bergen. Door deze vergrendelclip is het mogelijk om de slaapzak tussen de stretcher te laten zitten. Hierdoor pak je sneller in en kun je direct verkassen als je wilt. 

Low Profile 8De slaapzak kun je er gewoon tussen laten zitten! Comfortabel en toch mobiel!

Voor meer informatie over deze stretcher, klik hier.
In de Low Profile range is ook een stretcher verkrijgbaar met opblaasbaar matras. Voor meer informatie, klik hier.

Auteur: Ronald van Bruggen

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.