Summer Sale bij Pioneer Baits!

Summer Sale bij Pioneer Baits!

Tijdens de zomervakantie kan je bij Pioneer Baits niet alleen terecht voor kwaliteitsaas, maar ook voor een stevige korting! Vul goedkoop je aasvoorraad aan, of sla alvast een partij in een aankomende najaarstrip of najaarsoffensief. Pak maar liefst 15% korting op dit kwaliteitsaas van Nederlandse bodem!

Pim Starreveld van Pioneer Baits aan het woord:

De zomervakantie is in volle gang en de zomerkarpers vliegen je om de oren wanneer je Facebook of Instagram opent. Ook voor ons is de zomervakantie begonnen, wat betekent dat we van zaterdag 21 juli tot en met woensdag 8 augustus geen orders verwerken en zelf even genieten van een vakantie. Uiteraard blijft de webshop gewoon open en kan je gewoon je portie aas bestellen welke direct na onze vakantie geleverd wordt. Tijdens onze vakantie kan je tevens profiteren van maar liefst 15% korting op het hele assortiment in de webshop!

summer saleSummer Sale! Pak nu 15% korting!

Wanneer ontvang je 15% korting?

  • De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes

  • De korting is wel geldig i.c.m. staffelprijzen en/of andere aanbiedingen

Gebruik deze kortingscode en pak 15% korting op jouw bestelling!

Kortingcode: SUMMER 2018

Dennis de groot met een bak van Hollandse bodemTeamlid Dennis ‘Grande’ met een mooie bak van Hollandse bodem!

Heb je vragen of opmerkingen over deze actie? Tijdens onze vakantie kan je gerust een mailtje sturen naar info@pioneerbaits.nl

Veel succes en vang een bak!

Pim Starreveld
www.pioneerbaits.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.