Tackleshop.nl breidt uit met Avid Carp

Tackleshop.nl breidt uit met Avid Carp

Met de toevoeging van het Engelse karpermerk Avid Carp heeft TackleShop.nl het assortiment voor de karpervisser weer flink uitgebreid. De webwinkel is vanaf vandaag namelijk officieel dealer geworden en heet het volledige pakket opgenomen. Dat betekent dat je er niet alleen voor de grotere karperspullen zoals bedchairs, tenten en stoelen terecht kunt, maar ook voor al je end-tackle.

Avid Carp is al jaren actief op de markt voor de karpervisser en staat bekend om hoogwaardige materialen en innovatie op het gebied van productontwikkeling. Het merk richt zicht juist op het ontwikkelen van nieuwe materialen waarmee ze zich kunnen onderscheiden van andere karpermerken.

Avid Carp staat bekend om kwaliteit en innovatie

Door de toevoeging van Avid Carp is het assortiment voor de karpervisser in de webwinkel van TackleShop.nl weer een stuk uitgebreider. Samen met andere toonaangevende merken zoals JRC, Fox, PB Products, Strategy, Dream Baits en Strategy is er vrijwel alles wel te vinden.

Naast end tackle maakt Avid ook bivvy's en tenten

TackleShop.nl bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en heeft meer dan 25.000 artikelen in het assortiment. Doordat een groot deel hiervan direct van uit voorraad leverbaar is, heb je de bestelde artikelen altijd snel in huis. Mocht een artikelen niet op voorraad zijn dan is het altijd binnen enkele dagen alsnog te leveren. Kijk voor meer informatie en de nieuwe Avid Carp producten op www.tackleshop.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.