‘Total Awards’ op de Hengelsport- en Botenbeurs

‘Total Awards’ op de Hengelsport- en Botenbeurs

Nog even en we begeven ons in de feestmaand december, met misschien wel als leukste fuif de Hengelsport en Botenbeurs op 2, 3 en 4 december in Jaarbeurs Utrecht! Ook dit jaar weer zal het een vishappening worden van jewelste, alleen dan nu nog mooier, groter en beter!

De Hengelsport en Botenbeurs wil dat gegeven benadrukken met de activiteit ‘Total Award’. Deze activiteit vindt plaats in een aparte standruimte. In een notendop: bedrijven kunnen met hun producten deze award winnen. Hoe? Wel, als bezoeker mag jij op de stand ‘Best New Product’ stemmen op de producten die jij het meest innoverend vindt. Er zijn producten in de categorieën ROOFVIS, ZEEVIS, WITVIS, KARPER en er is een OVERALL-award.

 

Blijf op de hoogte van veel meer nieuws over de Hengelsport- en Botenbeurs 2016 op de websites en social media, waaronder de Facebookpagina van de Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare!

Bestel een e-ticket met korting en maak kans op een visreisBeste nu uw ticket online met 25 procent korting en maak kans op een visreis t.w.v. 3000 euro.

Facts:

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.