Vacature: Cipher EU zoekt junior accountmanagers in de Benelux!

Vacature: Cipher EU zoekt junior accountmanagers in de Benelux!

Ben je op zoek naar een baan in de hengelsportbranche of toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht is de onderstaande vacature van Cipher EU dan iets voor jou.

Cipher EU S.R.O, de holdingmaatschappij voor de merken Trakker, Aqua en Cygnet, is op zoek naar Junior Accountmanagers voor de Benelux om deel uit te maken van het groeiende Europese verkoopteam om hun retail netwerk te beheren en verder uit te bouwen. Trakker, Aqua en Cygnet zijn toonaangevende merken binnen de karpervisserij en deze werving zal geweldige kansen bieden voor de juiste kandidaten in de Benelux.

Kandidaten hebben ideaal gezien verkoop- of klantenservice-ervaring, een sterke interesse  in en verstand van de hengelsport branche, de drang om te slagen, een goed voorkomen, zijn ambitieus, kunnen werken aan deadlines en kunnen communiceren op alle niveaus in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Salaris: €30.000,- - €37.500,- bruto per jaar + bonus + bedrijfsauto + overige voordelen

Solliciteer per e-mail met uw huidige CV en een begeleidende brief naar vacancies@cipherint.com

De vacature sluit op maandag 30 juli 2018.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.