Vaderdag Deals bij Zunnebeld

Vaderdag Deals bij Zunnebeld

19 juni 2016 is het weer vaderdag. Mocht het zo zijn dat jij nog niet weet waarmee je je vader wilt verassen, dan helpen wij je graag verder. Wij geven je namelijk de hele week een spetterende korting van maarliefst 15% op ons hele assortiment!! Deze korting geldt dus zowel voor onze grote als onze kleine merken. Zo kun jij je vader eens lekker in de watten leggen met zijn favoriete plug, aas, molen of misschien wel een nieuwe hengel. Want zeg nu eerlijk. Als iemand het verdient is hij het wel.
 

Zunnebeld hengelsport


Sla je slag en profiteer van deze actie. Deze actie is geldig in onze webshop en loopt t/m zaterdag 18 juni 2016. Wanneer je vrijdag je bestelling voor 16:00 plaatst zorgen wij ervoor dat je je bestelling zaterdag al in huis hebt*. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.* Wanneer een product niet op voorraad is moeten wij het bestellen. De duur hiervan kan oplopen tot ca. 10 werkdagen. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

Link: Zunnebeld.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.