Boek uw 2016 visvakantie en ontvang een gratis abonnement op Spiegel Magazine!

Boek uw 2016 visvakantie en ontvang een gratis abonnement op Spiegel Magazine!

Een goede voorbereiding van uw karpervisvakantie is het halve werk… en  daarbij kunnen de interessante en leerzame artikelen in Spiegel Magazine goed van pas komen. Speciaal voor de ‘vroegboekers’ geeft The Carp Specialist daarom een gratis abonnement Spiegel Magazine uit voor iedere visser die zijn 2016-visvakantie voor 31 december reserveert. Hoewel de actie officieel pas ingaat vanaf de uitgave van het nieuwe Spiegel Magazine 55 op 12 oktober heeft eigenaar Bas van Klaveren goed nieuws: de actie gaat per direct in! 

Boeken bij Carp Specialist

Profiteer van deze unieke actie!

Wacht dus niet langer en boek uw karpervisvakantie bij The Carp Specialist: waar u niet alleen een ruim aanbod aan kwalitatieve betaalwateren vindt, maar ook een topservice, goed advies en natuurlijk dat gratis abonnement op Spiegel Magazine!

Boeken gaat eenvoudig via www.thecarpspecialist.nl.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.