Zoek, vind & boek bij The Carp Specialist!

Zoek, vind & boek bij The Carp Specialist!

The Carp Specialist staat al ruim 10 jaar bekend als één van de meest gerenommeerde en professionele karperreisbureau’s in Europa. Een breed pakket aan kwalitatieve betaalwateren, een persoonlijke service en duidelijke website zijn sterke punten van het bedrijf. Bas van Klaveren brengt ons het volgende nieuws: “Waarschijnlijk hebben jullie in de afgelopen weken al een voorproefje gezien van onze nieuwe website. Nu is het zover dat ik jullie met gepaste trots de volledig vernieuwde en functionele ‘zoek, vind en boek’ module kan presenteren.

The Carp Specialist2 

Het doel was simpel: de karpervisser ook via onze website beter en sneller te kunnen informeren en dé perfecte bestemming te kunnen aanbieden aan de hand van de wensen van de betreffende visser. Met een druk op de knop ziet de gast bovendien wanneer het water beschikbaar is, en welke stekken er vrij zijn. Zo blijven we binnen ons bedrijf streven naar perfectie en de beste service naar onze gasten. We verwelkomen u ook in 2015 graag op onze betaalwateren in Frankrijk, België, Nederland en Marokko!”

link: www.thecarpspecialist.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.