Zunnebeld Hengelsport online

Zunnebeld Hengelsport online

Op 1 mei 1926 werd Zunnebeld in Zwolle opgericht door Doris Zunnebeld, de grootvader van de huidige eigenaar Henk Zunnebeld. In vroeger tijden bestond de handel uit postduiven, eieren, vogels en zaden. De winkeloppervlakte bedroeg slechts een bescheiden 25 vierkante meter.
 Zunnebeld 3

Er is sinds die tijd veel gebeurt en Zunnebeld is met 750 m2 uitgegroeid tot de grootste hengelsportzaak in de wijde regio. Met een grote vakkennis, een persoonlijk advies en een uitstekende service is het niet vreemd dat klanten van heinde en verre naar Zunnebeld komen.

Sinds augustus 2014 heeft Zunnebeld een webwinkel gelanceerd. Op deze manier kan Zunnebeld ook landelijk dezelfde service verlenen en producten tegen de scherpste prijzen aanbieden.

Zunnebeld 2

De webwinkel www.zunnebeld.nl telt momenteel meer dan 4.000 producten en zal eind 2014 meer dan 15.000 verschillende producten bevatten! Zo heb je als klant altijd de keuze uit verschillende merken, soorten en prijzen. Omdat wij alles op voorraad hebben kunnen wij direct leveren. Plaats jij een bestelling voor 17:00 dan zorgen wij er voor dat het dezelfde dag nog op de post gaat.

Zunnebeld 4

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar, dat zijn de kernwoorden voor deze hagelnieuwe webshop. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat iedereen op een plezierige manier boodschappen kan doen bij www.zunnebeld.nl.  

Link: www.zunnebeld.nl/hengelsport

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.